SOFTWARE

experience

Software personalizat, aplicatii mobile, website-uri responsive in sistem SaaS, marketing digital, solutii aliniere GDPR

HAI SA NE CUNOASTEM

Fondata in anul 2005, SITEQ avea ca principal obiectiv dezvoltarea sistemelor de gestiune pentru farmacii si cabinete medicale. In decurs de 5 ani am evoluat si am devenit lideri, cu o cota de piata de 48%, urmand ca in anul 2011 sa intram in parteneriat cu Cegedim, multinationala cu filiale in 48 de tari.
Dupa o experienta de 7 ani in care ne-am specializat si am progresat, am vandut divizia de healthcare si ne-am concentrat pe dezvoltarea solutiilor din afara sferei pharma.
Cu forte proaspete si noi perspective, dorim sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri si sa implementam solutii unice, fie ele pagini web de prezentare, aplicatii complexe sau magazine online.

ECHIPA

Ionut Dorel Motoi

General Manager

Ionut este fondatorul SITEQ si omul cu viziunea. Este eficient, rational si are solutii pentru orice problema, insa, cel mai important, te motiveaza si te inspira. E pilot, motociclist, kiter, business man, coach si familist convins.

Ionut Motoi

Cristina Motoi

GDPR Specialist

Cristina este vistiernicul tuturor tainelor 😊 calda si prietenoasa, rezolva orice problema cu zambetul pe buze. Preocupata sa ne tina sanatosi, este curatorul echipei si ne ofera cele mai bune sfaturi medicale. Si cel mai bun cheesecake!

Cristina Motoi

Mihai Dumitrele

Software Developer

Mihai conduce echipa de genii IT si este un perfectionist pasionat de tehnologie, electronica, muzica house si inot. Atunci cand esti in impas, el e omul la care trebuie sa mergi.

mihai dumitrele2

Andra Fotu

Marketing & Development Manager

Andra are o energie molipsitoare si crede cu tarie ca orice se poate realiza daca exista vointa. Gandeste in termeni de planificare, organizare si realizare a obiectivelor, insa cedeaza cand este vorba de ciocolata 😊

Andra Fotu2

Cosmin-Mihai Neacsu

Business & Sales Developer

Cosmin e mereu in cautare de proiecte noi si aventuroase si transforma relatiile de afaceri cu clientii in relatii de succes. Este comunicativ si creativ si accepta orice provocare.

Cosmin Neacsu

Irina Movila

Assistant Manager

Irina este mana dreapta a lui Ionut (si a intregii echipe), motorul companiei si persoana a carei parere o cerem pentru… orice 😊 indiferent cat de “neagra” iti este ziua, Irina cu siguranta ti-o va insenina.

Irina Movila

Liviu David

Software Developer

Liviu este “americanul” nostru din Bihor. Stie la perfectie 4 limbi straine, iar alte 6 la nivel de conversatie 😱 Atunci cand nu construieste cod, deseneaza. Cand nu deseneaza, scrie. Iar cand nu scrie, alearga.

Liviu David

Liviu Tudor

Software Developer

Liviu este specialistul nostru
in tehnologia Apple. Este pasionat de cafea, scufundari, practica Ju-Jitsu Brazilian, iar daca nu ar fi fost programator, ar fi tintit spre o cariera in marina Americana 😊

Liviu Tudor